FIERCE & FEISTY


Zanggroep voor jongeren

Fierce betekent woest, hevig, sterk. Feisty is prikkelbaar, strijdlustig, pittig. Dappere woorden, voor mensen die zichzelf durven te worden. Onder de naam Fierce & Feisty wil ik graag een nieuwe zanggroep voor jongeren oprichten. De naam staat ook voor de ambitie waarmee we te werk willen gaan. We gaan er echt een goed koortje van maken! Inspiratiebronnen voor deze nieuwe groep zijn bijvoorbeeld Pitch Perfect, Pentatonix en Glee. Ik zoek hiervoor jongens en meisjes tussen de 14 en 18 jaar oud, in alle soorten en maten, die graag en goed zingen, rappen en/of beatboxen en een paar moves in huis hebben. Geldt dit voor jou en heb je zin in een nieuwe uitdaging, doe dan auditie voor Fierce & Feisty!

Audities

De 1e auditieronde loopt tot en met 23 oktober 2016. Ik vraag je om voor deze datum een filmpje van één minuut op te sturen waarin je zingt of rapt en/of beatboxet en eventueel danst. Ik let alleen op de kwaliteit van wat je hebt opgenomen, dus niet op de kwaliteit van het filmpje zelf. Als ik maar kan zien en horen wat je doet, het hoeft geen kunstwerk te zijn. Stuur je filmpje via wetransfer naar fenny@zingjeeigenlied.nl en vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer en ook een naam, telefoonnummer of e-mailadres van één van je ouders of een andere volwassen vertrouwenspersoon.

De 2e auditieronde vindt plaats vanaf zaterdag 5 november. Als je naar aanleiding van je filmpje wordt uitgenodigd krijg je daarvan uiterlijk zaterdag 29 oktober bericht in de vorm van een antwoord op je e-mail. Tegelijkertijd gaat er ook een e-mail of telefoontje naar de betreffende ouder, om te melden dat je welkom bent voor de 2e auditieronde. Ik streef ernaar iedereen die afvalt ook persoonlijk bericht te sturen, maar afhankelijk van de hoeveelheid filmpjes zal dat misschien niet lukken. Als je zeker wilt weten of en waarom je niet bent uitgenodigd kun je altijd nog een keer mailen.

Tijdens de 2e auditieronde gaan we in kleine groepjes aan de slag met het instuderen van materiaal voor Fierce & Feisty. Als je de 2e auditieronde gehaald hebt weet je dat je welkom bent. Je kunt dan alsnog zelf beslissen of je inderdaad mee wilt doen.

Start

Als er genoeg deelnemers zijn, gaan we vanaf woensdag 11 januari van start. We repeteren op woensdagavond van 17.00 – 18.15 uur in de lesruimte. We gaan eerst muziek maken, bewegen komt later. Ons eerste grote doel is een show van ongeveer een uur, met licht en geluid op een groot podium, maar in de aanloop daar naartoe zullen we een aantal kleinere optredens doen. De eerste daarvan plannen we nog voor de zomer.