Waarom deze workshop?

Hopelijk hebben we binnenkort (bijvoorbeeld op 21 mei 2022) weer de gelegenheid om een podium op te stappen. Dat kan best een grote stap zijn, of je nu al ervaring hebt of niet. In deze workshop nemen we in alle rust de ruimte om uit te zoeken hoe jij die stap het best kunt nemen. Je kunt de workshop ook gebruiken om je voor te bereiden op een auditie of toelatingsexamen.

Waar gaat het over?

Over praktische zaken als: waar ga je staan? Of liever zitten? Hoe werk je met de microfoon? Hoe werk je samen met je begeleider(s)? Praatje vooraf, praatje achteraf of helemaal geen praatje? Hoe neem je je applaus in ontvangst?
En over meer inhoudelijke zaken als: wat heb je met je publiek te delen? Wat heeft je publiek met jou te delen? Komt je verhaal aan?
En misschien wel het belangrijkst: hoe zorg je ervoor dat dit optreden voor jou een goede ervaring wordt?

Wat neem je ervan mee?

Na afloop van deze workshop kun je beter gefocust en goed voorbereid het podium op, zodat je je daar wat meer thuis kunt voelen. Je kunt de workshop ook gebruiken om je voor te bereiden op audities/toelatingsexamens.

Waar is het en wanneer?

Zaterdag 7 augustus 2021, 10.30 uur – ca. 14.00 uur in de lesruimte aan de Neutronstraat 7-14, 9743 AM Groningen.

Wat kost het?

€ 40 inclusief lunch, thee en water
Ben je jonger dan 21, dan betaal je € 33

Zin in meer:

Op fietse, ZomerLesweek, Loop-di-loop

Corona-maatregelen

Ik hou me aan de richtlijnen die de overheid voorschrijft. Als de maatregelen worden aangescherpt kan het gebeuren dat de workshop geen doorgang kan vinden. Daarom vraag ik je om de workshop pas te betalen op de dag zelf.
Ik vraag van iedereen om thuis te blijven als je ziek bent, ook als je weet dat je geen Corona hebt. Verder vraag ik van iedereen om de 1,5 meter afstand in ere te houden en de handen te reinigen bij binnenkomst en voor en na het eten.
Als je in het bezit bent van een microfoon is het handig om die mee te nemen. Ik zorg dat iedere deelnemer een ‘eigen’ microfoon kan gebruiken, dus jullie hoeven de mic’s niet te delen.