Op Fietse – fietsen en zingen


WAAROM KIES JE VOOR DEZE WORKSHOP?

Als je zingen leuk vindt en fietsen ook, als je ook zo houdt van het Hogeland of dat graag wilt leren kennen, als je samen wilt zingen in de open lucht, als je fietsen wel lekker vindt maar haasten niet….dan is dit een geschikte workshop voor jou.

WAAR GAAT HET OVER?

Op Fietse is lekker fietsen in een prachtige omgeving, af en toe even afstappen om extra goed te kunnen kijken, iets te eten en te drinken en een mooi lied te laten klinken. Je krijgt vooraf teksten, ingezongen versies en eventueel bladmuziek van de stukken die we gaan zingen, dus je kunt de liedjes al een beetje verkennen; voorpret is ook pret. Ik maak het allemaal niet te ingewikkeld, vooral bekende liedjes die goed in het gehoor liggen en liefst een beetje passend bij de omgeving. Ik maak gebruik van een protocol om het allemaal Corona-proof te kunnen doen.
Voor eten en koffie/thee wordt gezorgd, je moet zelf voor een fiets en voor water voor onderweg zorgen. Je kunt een fiets huren in Baflo (startpunt). Je kunt een fiets meenemen in de trein, maar er geldt een maximum van zes fietsen en je kunt niet reserveren. Je kunt wellicht je fiets per auto naar Baflo vervoeren. Of je komt op de fiets naar Baflo, als je een beetje in de buurt woont of er om een andere reden niet tegenop ziet. Of ik verzin nog een mogelijkheid, als dat nodig is.

WAT NEEM JE ERVAN MEE?

Na afloop van deze workshop ben je rozig, verzadigd, heb je mooie foto’s en lekker gezongen.

WAAR IS HET EN WANNEER?

Zaterdag 21 augustus, verzamelen vanaf 10.41 op het station van Baflo, uiterlijk 11 uur gaan we op pad. De route is ongeveer 30 km. Ik ga ervan uit dat we om 15 uur zeker rond zijn. Je kunt de route eventueel met 5 km inkorten door in Warffum te starten.

Wat kost het?

De workshop kost € 25. Dat is inclusief lunch, thee en koffie. Koffie, thee en lunch op driekwart van de route op het rustpunt. Onderweg heb ik wel voor iedereen iets te eten bij me, maar niet voor iedereen iets te drinken, dus zelf water meenemen.
Ik zorg dat je ruim op tijd de teksten en de ingezongen versies van de liedjes krijgt en neem voor iedereen geprinte teksten mee.
De eventuele kosten van een huurfiets zijn niet inbegrepen.

ZIN IN MEER?

Het podium op!, ZomerLesweek, Loop-di-loop