WORKSHOPS


Maatwerk

Zingen ‘eng’? Dat duurt nooit lang! Zingen is enorm populair. Wist u dat er in Nederland meer amateur-zangers in koren zingen dan er amateur-voetballers bij een vereniging voetballen? Zingen is een prachtig middel dat voor allerlei doelen kan worden ingezet. Het is altijd individueel in die zin dat jouw stem uniek is in de wereld. Tegelijkertijd leent zingen zich heel goed als groepsactiviteit. Samenzingen geeft een heel speciale energie, de groep brengt een geluid voort dat niemand in zijn eentje voor elkaar zou kunnen krijgen.
U kunt overigens ook kiezen voor individuele workshops voor uw gasten/werknemers. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan onderwerpen als Ademen, Ontspanning, Concentratie, of een complete zangles voor de liefhebber.

Er zijn talloze redenen en gelegenheden voor een zangworkshop denkbaar. In het verleden heb ik workshops verzorgd bij onder andere de volgende gelegenheden:

  • iets te vieren, een lustrum of een opening
  • een collega in het zonnetje zetten voor haar afscheid, met een musical-workshop waarin zij ‘leading lady’ is
  • onderdeel van een personeelsuitje
  • onderdeel van een thema-dag over inspiratie
  • onderdeel van een visie-traject
  • energizer tijdens een congres

Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel meer aanleidingen kunnen zijn voor een workshop en laat mij graag verrassen door uw vraag. De groepsgrootte kan variëren van 3 personen tot honderden personen en is in principe alleen afhankelijk van de capaciteit van de locatie. Uw aanvraag zal ik verwerken in een voorstel, waarna we al dan niet tot overeenstemming komen.

Op de pagina Tarieven vindt u een richtlijn qua kosten.