PLAN JE AFSPRAAK IN


Via deze agenda laat ik je weten wanneer je een afspraak in kunt plannen. Je kunt hiervan gebruik maken om een gemiste les in te halen. Je kunt dit ook gebruiken voor het plannen van een proefles. Let op: een proefles is bij mij niet gratis, maar kost € 25 als je 21 jaar of ouder bent, € 20 als je 20 jaar of jonger bent.

Het werkt als volgt: klik op ‘Plan afspraak’ onder de gewenste datum en tijd en vul je gegevens in. Ik hou de agenda dagelijks bij, dus als er vandaag geen geschikt tijdstip te vinden is, kun je het morgen altijd nog een keer proberen.
Als er ‘permanent beschikbaar’ bij een lestijd staat, betekent dat dat deze tijd beschikbaar is voor een nieuwe cursist. Als dit er niet bij staat gaat het om een eenmalige afzegging. Als je komt voor een proefles kun je op deze manier ook zien of je op dezelfde tijd je lessen zou kunnen voortzetten of niet.

Wil je eerst wat meer van mij weten voor je een proefles boekt? Je kunt mij via het contactformulier een mail sturen, zodat we eerst wat informatie kunnen uitwisselen. Je kunt me ook bellen op 06-10 50 45 48.

Agenda

Op dit moment zijn er geen beschikbare data.