Buitenzangclub De Wielewaal

Eind augustus ’20 organiseerde Zing Je Eigen Lied in het kader van de ZomerZangschool de workshop Op Fietse! Een fietstocht over het mooie Hogeland, waarbij we op verschillende bijzondere plekken even een stop maakten om iets te eten of te drinken en een lied te zingen. Dat was genieten! Met De Wielewaal gaan we hiermee verder.

Wat is het precies?

Van tijd tot tijd zet ik een tocht uit. Dat kan een wandeling zijn, een fietstocht of een vaartocht. Ik laat alle clubleden via de mail weten dat er een tocht gaat plaatsvinden en wie mee wil doen geeft zich via de mail op. Ongeveer een week van te voren mail ik een aantal liedjes aan de deelnemers: tekst, ingezongen versie en instrumentale versie, zodat de deelnemers het repertoire alvast kunnen leren kennen.
De liedjes zijn niet al te ingewikkeld en niet speciaal gearrangeerd. Het gaat om lekker samen zingen in de open lucht. Ik probeer de liedjes te verbinden aan de plekken waar we staan te zingen. Zo zongen we bijvoorbeeld Top of the world op een dijk met 360 graden uitzicht.
Ik zorg voor een gezonde, vegetarische lunch en koffie en thee, water moet je zelf meenemen.

Zo kun je meedoen:

Je kunt lid worden van de club door je e-mailadres door te geven. Dat kan bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen en in het bericht “Ik doe mee aan De Wielewaal” in te vullen. Je geeft daarmee meteen toestemming om je e-mailadres te bewaren en te gebruiken voor de communicatie over deze club. Er zijn geen lidmaatschapskosten aan verbonden. Je betaalt alleen voor de activiteiten waaraan je mee wilt doen.
Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor communicatie over De Wielewaal. Als je ook op de hoogte wilt worden gehouden van andere activiteiten kun je je opgeven voor de nieuwsbrief.