ZOMERZANGSCHOOL


vogel

ZINGEND DE ZOMER DOOR!

De ZomerZangschool is in het leven geroepen om ook in de zomer, als het cultuuraanbod schaars is, lekker te kunnen zingen. De ZomerZangschool vindt elk jaar plaats in augustus. Dit jaar bestaat de ZomerZangschool uit vier workshops, op 6, 13, 20 en 27 augustus 2022, plus de ZomerLesweek van 22 t/m 26 augustus.

We beginnen op 6 augustus met Wielewaal gaat varen!, een vaartocht gecombineerd met samen zingen. Op 13 augustus volgt Wind Mee, een workshop over de relatie tussen adem(steun) en stem.  Op 20 augustus Blends have more fun, een workshop over registers, overgangen en mengen. Op 27 augustus sluiten we af met Voor de vorm: hoe zitten liedjes in elkaar en hoe helpt die kennis jou?

ZomerLesweek

In de ZomerLesweek kun je individuele lessen volgen met stapelkorting. De ZomerLesweek valt dit jaar in de week van 22 t/m 26 augustus. Dit is een uitgelezen manier om tegen sterk gereduceerd tarief een flinke stap te maken. Ook heel geschikt om uitgebreid kennis te maken met mij als docent en mijn manier van werken. De lessen in de ZomerLesweek kun je ook online volgen.

Aanbod

Wielewaal gaat varen!, Wind mee, Blends have more fun, ZomerLesweek en Voor de vorm.

Tarieven

Met een passe-partout koop je 5 individuele lessen in de ZomerLesweek en alle workshops voor € 260. Je kunt ook een passe-partout kopen minus de vaartocht. Dat kost € 210. In beide gevallen heb je een korting van € 30 euro op het totaalbedrag.

Wielewaal gaat varen!: € 49,95

Wind Mee, Blends have more fun, Voor de vorm: € 42,50

ZomerLesweek: 1 les € 32,50; 2 lessen € 60; 3 lessen € 82,50; 4 lessen € 100; 5 lessen € 112,50

De prijzen voor de workshops zijn inclusief lunch, thee en water. Alle workshops zijn van 11 uur tot uiterlijk 15 uur. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Als je jonger bent dan 21 hoef ik over je lesgeld geen BTW af te dragen, dus dan krijg je nog een korting van 21%.

 

Geef je hier op voor de ZomerZangschool