ZOMERZANGSCHOOL


vogel

ZINGEND DE ZOMER DOOR!

De ZomerZangschool is in het leven geroepen om ook in de zomer, als het cultuuraanbod schaars is, lekker te kunnen zingen. De ZomerZangschool vindt elk jaar plaats in augustus. Dit jaar bestaat de ZomerZangschool uit drie workshops, op 5, 12 en 26 augustus 2023, plus de ZomerLesweek van 7 t/m 11 augustus.

We beginnen op zaterdag 5 augustus om 11 uur met de Workshop Woord, een workshop over dictie: hoe ga je als zanger om met taal. Dit gaat zowel over technische aspecten, zoals verstaanbaarheid, als over artistieke aspecten: wat heb je te zeggen en hoe wil je dat zeggen. Na de ZomerLesweek volgt op zaterdag 12 augustus de Workshop Power, over adem, houding en anchoring, zodat je stem stabieler wordt en je met meer energie kunt zingen zonder iets te forceren. We sluiten op zaterdag 26 augustus af met Wielewaal gaat wandelen!, een ontdekkingstocht door het Westpark waarbij we hier en daar even stilhouden om goed te kijken, een toepasselijk liedje te zingen en iets lekkers te nuttigen.

ZomerLesweek

In de ZomerLesweek kun je individuele lessen volgen met stapelkorting. De ZomerLesweek valt dit jaar in de week van 7 t/m 11 augustus. Dit is een uitgelezen manier om tegen sterk gereduceerd tarief een flinke stap te maken. Ook heel geschikt om uitgebreid kennis te maken met mij als docent en mijn manier van werken. De lessen in de ZomerLesweek kun je ook online volgen.

Aanbod

Workshop Woord, ZomerLesweek, Workshop Power, Wielewaal gaat wandelen!

Tarieven

Met een passe-partout koop je 5 individuele lessen in de ZomerLesweek en alle workshops voor € 190.  Dat is een korting van € 25 euro op het totaalbedrag. De tarieven per onderdeel zijn als volgt:

Workshop Woord  € 40 inclusief lunch, thee en water , 5 augustus ’23 van 11.00 tot ongeveer 15.00 uur

Workshop Power   € 25, 12 augustus van 9.00 tot 11.00 uur,  yogamatje en kussentje of dikke handdoek meenemen

Wielewaal gaat wandelen! € 25 inclusief eten en drinken en ingezongen versies en teksten via de mail, 26 augustus van 11.00 totdat we alles gezien en gedaan hebben

ZomerLesweek: 1 les € 35; 2 lessen € 65; 3 lessen € 90; 4 lessen € 110; 5 lessen € 125

 

Geef je hier op voor de ZomerZangschool