ZOMERZANGSCHOOL


ZINGEND DE ZOMER DOOR!

De ZomerZangschool is in het leven geroepen om ook in de zomer, als het cultuuraanbod schaars is, lekker te kunnen zingen. De ZomerZangschool vindt elk jaar plaats in augustus. Dit jaar bestaat de ZomerZangschool uit drie workshops, op 7, 21 en 28 augustus 2021, plus de ZomerLesweek van 23 t/m 27 augustus.
We beginnen op 7 augustus met Het Podium Op!, een workshop waarin we in een klein groepje werken aan een goede podium-ervaring. Op 21 augustus volgt Op Fietse!, een fietstocht gecombineerd met samen zingen. Op 28 augustus sluiten we af met Loop-di-loop, een workshop o.l.v. Nathan Green, waarin je leert omgaan met een loopstation.

ZOMERLESWEEK

In de ZomerLesweek kun je individuele lessen volgen met stapelkorting. De ZomerLesweek valt dit jaar in de week van 23 t/m 27 augustus. Dit is een uitgelezen manier om tegen sterk gereduceerd tarief een flinke stap te maken. Ook heel geschikt om uitgebreid kennis te maken met mij als docent en mijn manier van werken. De lessen in de ZomerLesweek kun je ook online volgen.

AANBOD

Het Podium Op!, Op Fietse!, ZomerLesweek en Loop-di-loop

Tarieven

Met een passe-partout koop je 5 individuele lessen in de ZomerLesweek en alle workshops voor € 175

Het Podium Op! en Loop-di-loop: € 40
Op Fietse!: € 25

Prijzen voor de workshops zijn inclusief lunch, thee en water. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, dus als je jonger bent dan 21 krijg je nog een korting van 21%.

 

  1. Jubeleum

    mei 21 @ 14:00 - mei 22 @ 00:00