LESVORMEN


KIES UIT VERSCHILLENDE LESVORMEN

Mijn missie is om aan iedereen in Groningen en omstreken die graag zingt een les op maat aan te kunnen bieden. Daarom maak ik gebruik van verschillende lesvormen. In  een individuele les kun je in alle rust en privacy je eigen geluid ontwikkelen. Als je graag meerstemmig wilt leren zingen is een groepsles meer geschikt. De nadruk ligt in mijn groepslessen meer op de muzikale ontwikkeling dan op de zangtechnische ontwikkeling.

Onder de noemer Samen Zingen vind je de mogelijkheden die ik aanbied voor het zingen in grotere groepen.  De EVT-oefengroepen zijn geschikt voor mensen die de EVT-cursus Level I en eventueel Level II hebben doorlopen en de daar opgedane kennis en vaardigheden willen bijhouden en verdiepen. Ook geschikt voor mensen die zich willen voorbereiden op de opleiding tot CMT.

Workshops hebben  een thema en kunnen naar aanleiding van jouw vraag op maat gemaakt worden. Ik ontwikkel zelf ook workshops om onderwerpen die ik belangrijk vind beter te kunnen belichten. Vier van deze workshops heb ik gebundeld in de ZomerZangschool, die daarnaast ook nog de ZomerLesweek bevat.

[ssba]