Kampvuurconcerten

Deze zomer doen Klaas Spekken (zang), Joost van der Beek (gitaar) en Fenny Hoekstra (zang) een kleine serie kampvuurconcerten.

Klaas en Fenny hebben beiden warme herinneringen aan zingen bij een kampvuur. Op het strand, bij een kampeerboerderij, met een groepje mensen, een gitaar, een vuurtje aan en zingen maar. De schemering die invalt, het mooie licht tijdens het gouden uur, de stemmen die samen klinken…wat wil een mens nog meer!

Deze zomer hebben we het weer niet mee, al zijn we erg gelukkig met de mooie avond op 29 juli! Maar voor alle kampvuurconcerten geldt: bij regen gaan we naar binnen. Je hoeft dus niet in een regencape de elementen te trotseren :-). Zaterdag 16 september spelen we het kampvuurconcert nog een keer in Vlagtwedde. Dat begint om 20.30 uur.

Entree is € 15. Als je via het formulier op de site kaartjes reserveert krijg je bij de bevestigingsmail A Meezing Boek digitaal toegestuurd. Daar staan alle teksten van de meezingliedjes in. Als je voor meer mensen bestelt is het fijn als je hun de bijlage ook even wilt mailen. Als je liever een geprint exemplaar wilt, dan kun je die tot twee dagen voor het concert bestellen tegen kostprijs: € 3,30. Je kunt voor aanvang van het concert de prints bij ons ophalen.

We zien je graag, we maken er een mooi meezing-feest van!

Reservering Kampvuurconcert