Wielewaal gaat wandelen

Op zaterdag 7 oktober staat er een mooie tocht gepland over het Hogeland. We starten bij de Luchtwachttoren bij Warfhuizen. We mogen de toren beklimmen, bezichtigen en we krijgen er een korte rondleiding bij. Daarna vertrekken we naar Abelstokstertil, vanwaar we verder wandelen door het Abelstokbos met een kleine uitstap naar Klein Maarslag.

Je kunt kiezen voor een korte of een lange versie. De korte versie is in totaal ongeveer 5 km, de lange versie is in totaal ongeveer 9 km. Voor de lange versie loop je vanaf het Abelstokbos terug naar de toren, voor de korte versie loop je terug naar de til. We gaan in ons vertrouwde trage tempo, zodat we uitgebreid kunnen bekijken hoe prachtig het daar is.

Het Abelstokbos is een verwilderde boomgaard, het is een sprookjesachtig bos geworden tjokvol fruitbomen. Klein Maarslag is een piepkleine, stokoude begraafplaats op een historische plek.

Je kunt je nog opgeven voor deze prachtige tocht! Ik stuur alle deelnemers maandag 2 oktober de teksten en ingezongen versies van de liedjes die we gaan zingen.

Deelname kost € 25, dat is inclusief lunch en thee. Je moet wel zelf even water meenemen. We verzamelen om 11 uur bij de Luchtwachttoren.

Opgeven kan door het formulier hiernaast in te vullen, of door een mail te sturen naar fenny@zingjeeigenlied.nl.

Mail ons