Aanmelden Vitamine Z

Vitamine Z

Vitamine Z is het supplement voor je zanglessen. We gebruiken deze lessen om extra aandacht te schenken aan zaken die in de les soms wat onderbelicht blijven. Je bent met een klein groepje, waarbij je soms samen zingt, soms individueel, maar net waar het onderwerp om vraagt.

Wat neem je ervan mee?

Deze lessen geven nieuwe inspiratie, een andere kijk op waar je mee bezig bent. Omdat je werkt in een klein groepje leer je ook van elkaar. Je ontmoet andere mensen met dezelfde interesse als jij. Je ontdekt hoe veelzijdig zingen is en op hoeveel fronten je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Waar gaat het over?

Het onderwerp kan per keer variëren. Je kunt ook zelf onderwerpen aandragen waar je het graag eens over zou willen hebben. Er is al een aantal onderwerpen aangedragen waar ik de eerste 8 lessen mee kan vullen. Op het aanmeldformulier staat het onderwerp naast de datum. Een kleine uitleg staat hier onder.

Kan iedereen meedoen?

Dat kan zeker! De lessen zijn niet alleen voor cursisten van Zing Je Eigen Lied, maar voor iedereen die er belangstelling voor heeft. Dus als je zin hebt: vul het aanmeldformulier in en kom lekker meepraten en meezingen.

Waar is het en wanneer?

In de lesruimte, Neutronstraat 7-14 in Groningen. De lessen zijn om de week op maandagavond vanaf 20.15 uur. De data staan op het aanmeldformulier.

Wat zijn de kosten?

Als je een lesovereenkomst hebt bij Zing Je Eigen Lied betaal je € 10 per keer. Als je meteen 8 lessen reserveert krijg je 20% korting. Je betaalt dan € 64 voor 8 lessen. Ik neem de betaling van Vitamine Z mee met de incasso van je overige lesgeld.

Als je geen lesovereenkomst met mij hebt, dan betaal je €12,50 per keer.  Als je meteen 8 lessen reserveert krijg je 20% korting. Je betaalt dan € 80 euro voor 8 lessen. Je betaalt via een tikkie.

Wat zijn de voorwaarden?

Je reserveert uiterlijk de zondag voordat de les plaatsvindt, dus uiterlijk 9 oktober voor de eerste les op 10 oktober. Dit betekent ook dat je tot uiterlijk 9 oktober gebruik kunt maken van de 20% korting.

Als je de lessen gereserveerd hebt krijg je een e-mail ter bevestiging met daarin een betaalverzoek. Als de lessen betaald zijn ligt je deelname vast.

Als ik, wegens ziekte of welke andere reden dan ook, een les moet afzeggen krijg je het geld voor die les terug. Als je zelf, wegens ziekte of welke andere reden dan ook, moet afzeggen krijg je geen geld terug. Het is dus verstandig om alleen lessen vooruit te boeken als je zeker weet dat je in de gelegenheid bent om te komen, of bereid bent het risico van een gemiste les te nemen.

Hoe meld ik mij aan?

Door het formulier op deze pagina in te vullen. Vergeet niet de gewenste datum/data door te geven! Dat doe je door de checkbox voor de betreffende datum aan te klikken.

Onderwerpen

De kunst afkijken – 10 oktober 2022

Filmpjes kijken van zangers en zangeressen in actie en hun verrichtingen bespreken, qua techniek en performance.

Hoe komt het over? – 31 oktober 2022

Uitproberen hoe je tot een eigen interpretatie komt.

Hoe kom ik over? – 14 november 2022

Aan de slag met je podiumpresentatie.

Open oren – 28 november 2022

Luisteren naar jezelf, naar elkaar, naar details en naar het geheel.

Klinken – 12 december 2022

Samen een mooi geheel gaan vormen qua klank. We zingen met de groep een kerstliedje als oefenmateriaal.

Zangtechniek – 9 januari 2023

Over microfoon, mengtafel en eventueel loopstation

Shhh…. – 23 januari 2023

Over zachtjes zingen, zacht en vrij tegelijk

Pas op je tellen – 6 februari

Met behulp van beweging ritmisch beter gaan zingen