Waarom kies je voor deze workshop?

Als je zingen leuk vindt en varen ook, als je samen wilt zingen in de open lucht, als je houdt van het Lauwersmeer of dat beter wilt leren kennen, als je het leuk vindt om te picknicken op een onbewoond eiland in een meer….dan is dit een geschikte workshop voor jou.

Waar gaat het over?

Wielewaal gaat varen! is een tocht met de ST5 over het Lauwersmeer. De ST5 is een varend monument, dat zowel op de motor als op de wind vaart. Meer info vind je hier: st5.nl/ We vertrekken vanuit Zoutkamp en varen via de Zoutkamperril naar het Lauwersmeer, waar we kunnen zeilen. We leggen aan bij een eilandje, waar we kunnen wandelen en picknicken. Vervolgens varen we terug naar Zoutkamp. Onderweg zingen we een aantal toepasselijke liedjes.

Dit is een workshop die vooral gaat over ervaren. Buiten zingen is anders dan binnen zingen. Als je weet dat ik de liedjes probeer te verbinden aan de omgeving, dan ga je misschien een beetje anders naar die liedjes en/of naar die omgeving kijken. Zingen kan heel ontspannend zijn en die manier van zingen staat voorop tijdens deze workshop.

Je krijgt vooraf teksten, ingezongen versies en eventueel bladmuziek van de stukken die we gaan zingen, dus je kunt de liedjes al een beetje verkennen; voorpret is ook pret. Ik maak het allemaal niet te ingewikkeld, vooral bekende liedjes die goed in het gehoor liggen en liefst een beetje passend bij de omgeving.
Het eten onderweg is bij de prijs inbegrepen, de schipper van de ST5 wil graag (fris)dranken kunnen verkopen aan boord.

Wat neem je ervan mee?

Na afloop van deze workshop ben je rozig, verzadigd, heb je mooie foto’s en lekker gezongen.

Waar is het en wanneer?

De tocht van zaterdag 6 augustus is uitverkocht. Jammer natuurlijk, maar…

zaterdag 10 september varen we nog een keer uit!

Wat kost het?

De workshop kost € 49,95. Dat is inclusief eten onderweg.
Ik zorg dat je ruim op tijd de teksten en de ingezongen versies van de liedjes krijgt en neem voor iedereen geprinte teksten mee.

Wat zijn de voorwaarden?

  1. Minimaal 8, maximaal 11 deelnemers.
  2. Eind juni moet ik aangeven of ik de boot definitief ga huren. Bij voldoende aanmelding stuur ik eind juni een betaalverzoek, binnen twee weken te voldoen. Als je betaald hebt is je deelname aan de workshop definitief.
  3. Vanwege de kosten voor de huur van de boot krijg je geen geld terug als je onverhoopt toch verhinderd bent. Je kunt wel je plaats proberen door te verkopen aan iemand anders.
  4. Bij slecht weer geeft de schipper aan of het nog veilig is om uit te varen. Bij onveilig weer vaart de schipper niet uit. We proberen dan een andere datum voor de tocht te vinden. Als je op die andere datum verhinderd bent krijg je je geld terug. Als er 7 of minder mensen overblijven op de vervangende datum gaat de tocht niet meer door en krijgt iedereen het geld terug.
  5. Is het veilig om uit te varen, maar niet echt lekker weer, dan gaat de tocht gewoon door. Als je in dat geval wilt afzeggen geldt hetzelfde als bij 2: we geven in dat geval geen geld terug. Je kunt wel je plaats proberen door te verkopen aan iemand anders

Meedoen?

Geef je hier op, of stuur een mail naar fenny@zingjeeigenlied.nl

Zin in meer?

Wind mee, Blends have more funZomerLesweek Voor de vorm