Waarom kies je voor deze workshop?

Als je zingen leuk vindt en wandelen ook, als je samen wilt zingen in de open lucht, als je nieuwsgierig bent naar plukbos en zelfoogsttuin, als je niet houdt van haasten maar wel van lekker eten, dan is dit een geschikte workshop voor jou.

Waar gaat het over?

Dit is een workshop die vooral gaat over ervaren. Buiten zingen is anders dan binnen zingen. Als je weet dat ik de liedjes probeer te verbinden aan de omgeving, dan ga je misschien een beetje anders naar die liedjes en/of naar die omgeving kijken. Zingen kan heel ontspannend zijn en die manier van zingen staat voorop tijdens deze workshop.

Je krijgt vooraf teksten, ingezongen versies en eventueel bladmuziek van de stukken die we gaan zingen, dus je kunt de liedjes al een beetje verkennen; voorpret is ook pret. Ik maak het allemaal niet te ingewikkeld, vooral bekende liedjes die goed in het gehoor liggen en liefst een beetje passend bij de omgeving.
Het eten en drinken onderweg is bij de prijs inbegrepen.

Wat gaan we doen?

We gaan al wandelend het Westpark verkennen. Als je het nog niet kent, dan zul je denk ik verrast zijn over alle initiatieven die daar ontplooid zijn, ik vind het een erg interessant stukje stad!

We vertrekken vanaf De Travertijn, Travertijnstraat 6 in Groningen. Vanaf daar is het een paar stappen lopen naar het Westpark. We gaan kris kras door het park, om alle bezienswaardigheden eens goed te bekijken, en hier en daar zingen we een toepasselijk lied.
Je krijgt de teksten en ingezongen versies in je mail, zodat je alvast weet wat we gaan zingen en je al een beetje kunt voorbereiden. In verband daarmee graag opgeven voor 19 augustus.

Wat neem je ervan mee?

Na afloop is je stappenteller blij met je, heb je een mooi stukje stad grondig verkend, lekker gezongen, lekker gegeten en een fijne dag in de buitenlucht achter de rug.

Waar is het en wanneer?

Verzamelen bij De Travertijn, Travertijnstraat 6 in Groningen. Zaterdag 26 augustus, verzamelen vanaf 10.45 uur, vertrek om 11 uur. Er is niet echt een eindtijd, we doen rustig aan. De totale afstand zal naar verwachting onder de 6 km blijven, maar is moeilijk in te schatten omdat we kris kras over het terrein gaan.

Wat kost het?

De workshop kost € 25. Dat is inclusief eten onderweg. Neem zelf vooral water mee.
Ik zorg dat je ruim op tijd de teksten en de ingezongen versies van de liedjes krijgt en neem voor iedereen geprinte teksten mee.

Wat zijn de voorwaarden?

Minimaal 4, maximaal 18 deelnemers.

Meedoen?

Geef je hier op, of stuur een mail naar fenny@zingjeeigenlied.nl

Zin in meer?

Workshop Woord, ZomerLesweek, Workshop Power