Students on Stage – 18 feb 2018

Op zondag 18 februari laten de cursisten van Zing Je Eigen Lied van zich horen tijdens Students on Stage! We hebben zangers en zangeressen, een band, een mooie zaal, een podium, een bar…..nu nog publiek en we zijn compleet! Dus we nodigen jou van harte uit om dit mee te maken.

Voor de cursisten is dit een belangrijke middag. Zingen onder de douche is ook fijn, je hoeft niet per se een podium op om te kunnen zingen. Maar: je leert nergens zoveel als op het podium! De spanning van ‘het echie’ kun je in de lesruimte niet nadoen. Bovendien krijgt zingen meer betekenis als je voor een publiek zingt en daadwerkelijk toehoorders hebt die je kunt raken of die je in beweging kunt brengen. En last but not least: hoe vaak krijg je de kans om met een profi band te repeteren en op te treden?

Voor het publiek wordt het een fantastische middag. Alle deelnemers zijn al weken bezig om hun beste beentje voor te zetten; om een goed liedje te kiezen, om alles uit het hoofd te leren, om ervoor te zorgen dat er iets te dansen is, maar dat er ook verstilde nummers tussen zitten; ze zijn bezig hun stem nog beter te leren kennen en in te zetten voor dit stuk, om hun zenuwen onder ogen te zien en de uitdaging aan te gaan, of juist om met veel voorpret de zoveelste editie waar ze aan meedoen tegemoet te zien, om hun meest eigen en daarom meest interessante versie te laten horen van wat ze willen brengen. En dit alles met die geweldige band en in die prachtige zaal:  Plaza Danza, Boterdiep 20A, Groningen.

Entree is € 7,50