VET!!


Soulful vrouwenkoor

VET!! is een soulful vrouwenkoor, op dit moment bestaande uit 11 zangeressen. Alle zangeressen van VET!! zingen zowel solo’s als koorpartijen, waarbij alle arrangementen van mijn hand zijn. Tijdens optredens worden we vaak begeleid door Koen Jongsma (gitaar) en Han Latupeirissa (percussie).

OPTREDENS

Het koor spat van enthousiasme van het podium, wat we konden laten zien tijdens optredens in o.a. Het Paleis en Plaza Danza in Groningen, Paradiso in Amsterdam en op het Vocaal Festival in Annen. We  hebben gezongen in het Sterrenbos, op de NoorderZondag van Noorderzon en we mochten al zingend meevaren op De Tromp tijdens de botenparade van het Grachtenfestijn. Het is voor ons al een beetje traditie geworden om tegen de kerstdagen her en der een soulful kerstliedje aan te bieden; in het Martiniziekenhuis bijvoorbeeld, tijdens WinterWelvaart, of gewoon tijdens een rondje door de stad in een kroeg of warenhuis.

AUDITIES

Als je mee wilt zingen in VET!! wordt je gevraagd om eerst auditie te doen. Wat ik  tijdens de auditie graag wil zien is enthousiasme voor zingen en leergierigheid. Natuurlijk is het ook belangrijk om toonvast en ritmisch te zingen, maar het is niet belangrijk om een foutloze auditie te doen.

DIRIGENT

VET!! is per heden op zoek naar een nieuwe dirigent. Na 10 jaar is het tijd om stokje over te geven aan iemand anders. Belangstellenden kunnen telefonisch contact opnemen of via het formulier op de website.